ZV Design

BETWEEN THE STONES

kucica-malo

Family corner

The landlord wanted to define his style of environment in Podgorica as Mediterranean combination of

several segments.

We are coming in ambient a through a gate between two massive stone pillars. Stone-paved path leads

to a rounded carved turnaround with ancient olive tree in the center, transplanted from Ulcinj.

From turnaround you can go with a car in the garage, to a covered summer kitchen, flat on the

floor, or to fabulous bungalow built from recycled materials. Under it is a wine cellar, and warehouse next to it. Within it are all the facilities.

In front of is a brick fountain with a stone trough. In the courtyard was another house that we

were stylized too. Together with selected plants environment are completed.

 

Login Form